Kokos horn.

Regnen har silet ned det meste af dagen og inden længe starter regn sæsonen, ufff ikke noget jeg ser særlig meget frem til. Men så er der så meget mere tid til at bage og afprøve nye opskrifter, når vejret ikke er til udendørs aktiviteter. 
En opskrift der dog ikke kræver afprøvninger og justeringer er disse kokos horn med et strejf af appelsin. Friske og luftige og så passer de til enhver anledning.

Kokos horn.

25 g gær
50 g smør
2 1/2 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1/2 tsk salt
6-7 dl hvedemel

Fyld.
50 g smør
1 dl flormelis
1 dl kokosmel
1 tsk revet appelsin skal ( eller citron )

Smelt smøret og tilsæt mælken. Rør gæren ud i den lunkne blanding. Pisk 1 æg og tilsæt det sammen med salt, sukker og det meste af melet. Gem lidt til udrulning. Ælt dejen godt sammen og lad den hvile i 20 minutter på et lunt med et klæde over.
Rør smøret til fyldet blødt og tilsæt flormelis, kokos og appelsin skal. 

Del dejen i 3 stykker. Rul hvert stykke ud og den i 8 trekanter. Læg lidt af fyldet på hver trekant og rul dem fra den brede ende mod spidsen. Bøj hornene lidt og sæt dem på en plade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20 minutter.
Pisk 1 æg sammen og pensel hornene og drys med kokos.
Bages ved 225 grader i 10-12 minutter. 




Velbekomme og god søndag.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Asta-kage.

Svinekød med miso og grøntsager.

Kylling i wok med peanuts og chili.