Kyllinge med ferskner.

Er der et krydderi der passer godt sammen med kylling så er det karry, i hvert fald i mine øjne. Og hvis man tilsætter eks. ananas eller fersken som i denne ret så gør det bare lige lidt ekstra godt ved smagen.
De fleste forbinder nok ferskner med noget man bruger til kager og desserter, men de kan også sagtens bruges i madlavning.

Kylling med ferskner.
1 kylling
3 dl hønsebouillon
2 porre eller 1 bdt. forårsløg
1 dl piskefløde
1 ds ferskner
salt og peber.

Skyld og rens kyllingen. Tag skindet af den. Kog den i bouillon i cirka 15 minutter.
Imens kyllingen simrer laves en karrysovs af smør, karry, mel, piskefløde og bouillon fra kyllingen.
Rens porrene og skær dem i skiver. Læg dem over kyllingen og lad det simre i ydelig 5 minutter. 
Tag det hele op og læg det over i karrysovsen. 
Skær fersknerne i både og læg dem over i sovsen med kylling og porre. Lad det simre i nogen minutter til fersknerne er varmet igennem.
Serveres med ris og dampede grøntsager.





Velbekomme 😋😋

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Asta-kage.

Svinekød med miso og grøntsager.

Kylling i wok med peanuts og chili.