Ingefær marineret svinekød.

Jeg elsker ingefær og jeg kommer ingefær i stort set alt det mad jeg laver og jeg elsker at sidde med en kop ingefær te om aften. Og når man nu er så glad for ingefær så er det godt at det hører til de sunde fødevarer der er fyldt med antioxidenter der ikke gør noget at man spiser hver dag.





Ingefær marineret svinekød.

400 g svinekød i tynde skiver, 2mm
2 spsk revet ingefær
4 tsk sake

2 spsk olie
2 spsk sake
1 spsk sukker
4 spsk soya
1 spsk mirin ( sød sake )
1 spsk revet ingefær

Bland ingefær og sake. Skær kødet i passende stykker og mariner det i sake/ingefær blandingen i 10 minutter.
Bland sake, sukker, soya,mirin og ingefær.
Steg svinekød i olien på en pande. Når kødet er varmet igennem hælds sovsen over og steges færdig, cirka 1 minut.
Serveres med salat af fintsnittet hvidkål og cherry tomater, citron og ris.


Velbekomme 😋😋

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Asta-kage.

Svinekød med miso og grøntsager.

Kylling i wok med peanuts og chili.